[Ossm-members] Re: Проблемче

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Dec 21 10:40:44 UTC 2004


На 20 дек 2004 (понеделник), Darko Nikolovski напиша:

> Filip Risteski wrote:
> 
> >Инсталирав Firefox, и навистина е одличен. Згора на се го додадов и
> >преводот кој што беше пуштен на листава, но не функционира. Го
> >рестартирав Firefox, но сеуште се е на англиски.
> >
> Процитај на крај во истата порака каде што е линкот до преводот имаши 
> објаснување како да го вклучиш:
> 
> (инсталирате, и после firefox -UILocale mk-MK -contentLocale MK)

Или подигнувај го со бат датотека со следнава содржина:

cd c:\
cd c:\Program Files
cd Mozilla Firefox
firefox -UILocale mk-MK -contentLocale MK

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list