[Ossm-members] roadmap* za oficijalen firefox 1.0 na makedonski jazik

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Dec 20 19:24:45 UTC 2004


> Ново xpi може и до вечер да качам.

http://softver.org.mk/novica-files/mozilla/mk-firefox-1.0-20-12-2004.xpi

Оние кои што веќе го имаат инсталирано, можат да го отпакуваат со unzip, и да 
го копираат jar-от на местото на стариот.

-- 
Новица

Who so would be a man must be a nonconformist.More information about the Ossm-members mailing list