[Ossm-members] Македонски ака унтинг софтвер

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Wed Dec 22 07:42:23 UTC 2004


Viktor Vojnovski wrote:

>  Ок. Прашање е сега што е тоа материјално и финансиско работење. Мене
>  у принцип ми треба ВЕБ апликација од типот на некаков си groupware со
>  сите негови calendar, email, addressbook, notes модули заедно со

Egroupware, phpgroupware, Novell/Suse Groupнешто...

>  модул за водење на склад и сите влезни и излезни фактури во фирмата.
>  Битно е да има можност за креирање на извештаи, фактури, цесии, и што
>  ми ти ја знам уште.

Тешко дека _модул_ ќе ти ја брка оваа работа, но програма за магацинско 
водење, ќе ти заврши работа. Макар и досовска верзија, која ќе ја 
работиш со dosemu. Тука Нино може да ти каже повеќе од искуство.

>  Јок ова. QT3? :))

Бат аф корс :)
More information about the Ossm-members mailing list