[Ossm-members] firefox на македонски build

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Fri Dec 24 22:06:11 UTC 2004


http://softver.org.mk/damjan-files//firefox-1.0.mk-MK.linux-i686.tar.gz

тоа е за Linux, компајлиран на slackware-10...
Ова е демо build, за да се провери дека работи преводот како треба, пред да се 
прати во mozilla foundation кои ќе направат и windows build.

останува да се смали preferences дијалогот (сепак е преголем вака) и да се 
најде како да се смени homepage-от (ако воопшто може).

-- 
дамјан

      ...and that is how we know the Earth to be banana-shaped.More information about the Ossm-members mailing list