Re: [Ossm-members] Македонски ака унтинг софтвер

Nikola Vanevski nvanevski at gmail.com
Tue Dec 28 07:57:14 UTC 2004


On Mon, 27 Dec 2004 21:04:46 -0200, Viktor Vojnovski <sparks at on.net.mk> wrote:
> 
> И? Или ќе чекате да се отрезните после нова година :)
> 
Јас дефинитивно ќе чекам да се отрезнам. И онака деновите околу први
(секој први) ми се максимално искористени, па треба да почекам да
помине гужвата.

Инаку, ќе почнам од почеток (или поинаку, првите мачиња ќе ги фрлам во
вода) и ќе го направам прво моделот за целата работа (Посеидон УМЛ),
па после ќе се зафатам(-име) и со програмирање, оти претходниот пат
тргнав некако наврат-нанос.

Нино


More information about the Ossm-members mailing list