[Ossm-members] flyspray - bug tracking software

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Wed Dec 29 17:06:13 UTC 2004


>> Направив upgrade на верзијата

ах да, стариот превод на flyspray ја заебува оваа верзија па затоа 
сега-за-сега е на англиски.

>>Предлози за друго?
>
> на пример можеш да направеш за mandrake и fedora пошто има преведено
> голем дел од нив а и секако тие алатки се посебна приказна за себе.

може, кој ќе биде owner на тие проекти?


-- 
дамјан

                  Weird enough for government work.More information about the Ossm-members mailing list