[Ossm-members] Пријавете се за „МаЛинА“

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Feb 2 08:57:39 UTC 2004


Arangel Angov напиша: 

> Пријавете се овде:
>
> http://www.slobodensoftver.org.mk/malina/prijava/

Баш ме интересира дали ќе се пријави некој роден '41. :)


-- 
Новица

Брат за брат, сирење за ганџа.More information about the Ossm-members mailing list