[Ossm-members] Пријавете се за ???МаЛинА???

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Feb 2 17:17:14 UTC 2004


На 02 фев 2004 (понеделник), Новица Наков напиша:

> > Пријавете се овде:
> >
> > http://www.slobodensoftver.org.mk/malina/prijava/
> 
> Баш ме интересира дали ќе се пријави некој роден '41. :)

Тој дел од пријавата беше длабоко размислуван, 60 години е реално да 
очекуваш некој да се активира во нешто. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list