[Ossm-members] Re: Кирилична тастатура X+console/Slackware

Новица Наков novican at mt.net.mk
Mon Feb 9 10:19:13 UTC 2004


Томислав Марковски напиша:

> Ги пробав сите варијанти пишувани тука на
> њуз, на slobodensoftver.org.mk, итн. 

Ако си ги пробал сите варијанти и не работи, тогаш нешто грешиш. (c) Дамјан
:)
Дај биди поконкретен: што пробуваш, што не работи?-- 
Новица

Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.More information about the Ossm-members mailing list