[Ossm-members] Re: Кирилична тастатура X+console/Slackware

Томислав Марковски tome at set.com.mk
Mon Feb 9 11:17:17 UTC 2004


Новица Наков wrote:
> Томислав Марковски напиша:
> 
> 
>>Ги пробав сите варијанти пишувани тука на
>>њуз, на slobodensoftver.org.mk, итн. 
> 
> 
> Ако си ги пробал сите варијанти и не работи, тогаш нешто грешиш. (c) Дамјан
> :)
> Дај биди поконкретен: што пробуваш, што не работи?
> 
> 
> 

LOL, у право си. Знам дека е до мене проблемот, и мислам дека нешто 
убрљав со локалето. Anyway, slackware инсталирав на vmware workstation, 
морав прво да видам како ќе пројде подесување од почеток до крај, за да 
после се јебавам со физички дискови, пошто за озбилна работа ми треба. 
Ќе ги следам инструкциите од whitepaper-от, па ќе видам дали ќе стигнам 
некаде.
BTW, честитки за преводот на firebird, до каде е thunderbird? :-)

-- 
HerreraMore information about the Ossm-members mailing list