[Ossm-members] Re: Кирилична тастатура X+console/Slackware

Новица Наков novican at mt.net.mk
Mon Feb 9 12:18:54 UTC 2004


Томислав Марковски напиша:

> Ќе ги следам инструкциите од whitepaper-от, па ќе видам дали ќе стигнам
> некаде.

Ајде.

> BTW, честитки за преводот на firebird, до каде е thunderbird? :-)

TB0.3 е преведен. Додуше и 0.4, но не стигна до мене таа верзија за да
проверам дали XPI-јата работат.-- 
Новица

Live life on the edge but try to stay on topic.More information about the Ossm-members mailing list