[Ossm-members] Re: Кирилична тастатура X+console/Slackware

Томислав Марковски tome at set.com.mk
Mon Feb 9 13:00:53 UTC 2004


Новица Наков wrote:
> Томислав Марковски напиша:
> 
> 
>>Ќе ги следам инструкциите од whitepaper-от, па ќе видам дали ќе стигнам
>>некаде.
> 
> 
> Ајде.
> 
> 
>>BTW, честитки за преводот на firebird, до каде е thunderbird? :-)
> 
> 
> TB0.3 е преведен. Додуше и 0.4, но не стигна до мене таа верзија за да
> проверам дали XPI-јата работат.
> 
> 
> 

Зашто нема линкови никаде за tb? Убрзај работите малку те молам, мрзам 
едното англиски другото македонски :-)))

-- 
HerreraMore information about the Ossm-members mailing list