[Ossm-members] Re: Кирилична тастатура X+console/Slackware

Georgi Georgi
Mon Feb 9 14:35:18 UTC 2004


Томислав Марковски напиша:

> Зашто нема линкови никаде за tb? Убрзај работите малку те молам, мрзам 
> едното англиски другото македонски :-)))

http://www.ossm.org.mk/mozilla/windows/thunderbird-mk-0.3-win32.zip
http://www.ossm.org.mk/mozilla/windows/MozillaThunderbird-0.3-mkMK-setup.exe

www.ossm.org.mk/mozilla/linux/thunderbird-mk-0.3-i686-pc-linux-gtk2-gnu.tar.gz

Нека му спонзорира некој на преведувачот интернет ако сака побрзо да
искачаат нови верзии. ;)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list