[Ossm-members] Re: Кирилична тастатура X+console/Slackware

Darko Spasovski darkos at mt.net.mk
Mon Feb 9 14:16:24 UTC 2004


Новица Наков wrote:
> Томислав Марковски напиша:

>>BTW, честитки за преводот на firebird, до каде е thunderbird? :-)
> 
> 
> TB0.3 е преведен. Додуше и 0.4, но не стигна до мене таа верзија за да
> проверам дали XPI-јата работат.

Во меѓувреме пристигна и Thunderbird 0.5/Firefox 0.8 :)

Дарко

П.С. Firefox е новото имe на Firebird (свашта..)More information about the Ossm-members mailing list