[Ossm-members] Re: Кирилична тастатураX+console/Slackware

Томислав Марковски tome at set.com.mk
Mon Feb 9 14:57:52 UTC 2004


Georgi wrote:

> Нека му спонзорира некој на преведувачот интернет ако сака побрзо да
> искачаат нови верзии. ;)
> 

Со адсл-от на мт.нет и телекабел сега во функција, работиве ни тргнаа по 
нагорна линија, цените се повеќе од прифатливи.

-- 
HerreraMore information about the Ossm-members mailing list