[Ossm-members] Re: Кирилична тастатураX+console/Slackware

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Feb 9 20:32:04 UTC 2004


Georgi at hedona.on.net.mk напиша:

>Ако е проблем лично него може да спонзорирате(грантирате, дадете на реверс)
>на Слободен Софтвер Македонија во негово име?
>  
>

Стварно добра идеја.

Епа Томе@set, јави се сега. :)-- 
ufo

More information about the Ossm-members mailing list