[Ossm-members] Re: Кирилична тастатураX+console/Slackware

Georgi Georgi
Mon Feb 9 20:43:25 UTC 2004


Новица Наков напиша:

>>  и искористив да побарам помош пошто он е глуп
>
> Друг пат кога ќе одлучиш да ме наречеш глуп на јавен форум размисли малце.
> Можда си покрупен така, ама имам едно другарче, што има еден зет.... куќа!
>:)

Ај бе доста глуп си.


:)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list