[Ossm-members] Re: Кирилична тастатураX+console/Slackware

Новица Наков novican at mt.net.mk
Mon Feb 9 20:07:25 UTC 2004


Georgi Stanojevski напиша:

>  и искористив да побарам помош пошто он е глуп

Друг пат кога ќе одлучиш да ме наречеш глуп на јавен форум размисли малце.
Можда си покрупен така, ама имам едно другарче, што има еден зет.... куќа!
:)

И ај да не чекаме многу, сркни со твојот ISDN FF и TB за Linux, оние со
xtt/gtk и да дојдам деновиве да ги земам.


-- 
Новица

Live life on the edge but try to stay on topic.More information about the Ossm-members mailing list