[Ossm-members] Re: ProtOS

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Feb 10 08:50:31 UTC 2004


Danko Ilik напиша:

>
>Чисто информативно, КДЕ 3.2 може да се локализира за цело време на неговиот 
>развој, не се чека прво да искочи некоја верзија. Инаку, има 60000 стрингови 
>(интерфејсите, без документација)
>
>http://i18n.kde.org/stats/gui/index.php
>

Знам де.. па исто и гноме... :)

Него му дадов задача на Ацо да проба да стапи во контакт со КДЕ стафф за 
.po датотеките за документација, бидејќи сите линкови за преземање им се 
скршени. Бидејќи уште не одговориле да не имаш ти случајно симнато 
документација за КДЕ 3.1? Онака чисто да пресметаме и да знаеме колку има...


-- 
ufo

More information about the Ossm-members mailing list