[Ossm-members] Re: ProtOS

Danko Ilik danko at on.net.mk
Wed Feb 11 21:02:55 UTC 2004


On Tuesday 10 February 2004 09:50, Arangel Angov wrote:
> Danko Ilik напиша:
> >Чисто информативно, КДЕ 3.2 може да се локализира за цело време на
> > неговиот развој, не се чека прво да искочи некоја верзија. Инаку, има
> > 60000 стрингови (интерфејсите, без документација)
> >
> >http://i18n.kde.org/stats/gui/index.php
>
> Знам де.. па исто и гноме... :)

Епа што се чудиш тогаш? :-)

> Него му дадов задача на Ацо да проба да стапи во контакт со КДЕ стафф за
> .po датотеките за документација, бидејќи сите линкови за преземање им се
> скршени. Бидејќи уште не одговориле да не имаш ти случајно симнато
> документација за КДЕ 3.1? Онака чисто да пресметаме и да знаеме колку
> има...

Имам јас, а има и Ацо на компјутерот, зашто јас му ја инсталирав.
Во Catalog Manager нека ѕирне во директориумот docs/
:-)More information about the Ossm-members mailing list