[Ossm-members] Re: Cpu temp

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Fri Feb 13 01:48:05 UTC 2004


Viktor Vojnovski напиша:
> Гледав на сајтот на слободен софтвер македонија (или како и да беше)
> некои скринштови, гноме со некој си аплет кој прикажуваше температура
> (најверојатно на процесорот). Кој аплет? 
> 

Надгледувач на системот се вика аплетот.

Десен клик на панелот и: Додади на панел > Алатка > Надгледувач на системот
More information about the Ossm-members mailing list