[Ossm-members] Re: Cpu temp

Viktor Vojnovski sparks at bob.sledge.team.jm
Fri Feb 13 09:08:57 UTC 2004


На Fri, 13 Feb 2004 02:48:05 +0100, Арангел Ангов <ufo at linux.net.mk> напиша:

> Viktor Vojnovski напиша:
>> Гледав на сајтот на слободен софтвер македонија (или како и да беше)
>> некои скринштови, гноме со некој си аплет кој прикажуваше температура
>> (најверојатно на процесорот). Кој аплет? 
>> 
> 
> Надгледувач на системот се вика аплетот.
> 
> Десен клик на панелот и: Додади на панел > Алатка > Надгледувач на системот

Нема тука нигде температура, само искористување на процесорот. Имам Gnome 2.4.

-- 
Viktor [sparks et freemail tochka org tochka mk]

What do you despise? By this are you truly known.More information about the Ossm-members mailing list