[Ossm-members] Re: Cpu temp

дамјан г. mk at net.mail.penguinista
Fri Feb 13 18:16:50 UTC 2004


>> Има гноме аплет за покажување на температура и не на процесорот туку во
>> Скопје и Охрид. :)
>> 
>> А за температура на процесорот барај гугл све во врска со lm-sensors
>> пошто мора прво нив да ги проработиш а аплетот ќе ти дојде ваљда сам по
>> себе.
> 
> Абе lm_sensors ми работат :)) само неможам аплет да најдам.. Ебати
> скопје и охрид :))

SuperKaramba + www.kde-look.org-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

ISP techs know most computer problems are PEBKAC. 
 (Problem Exists Between Keyboard And Chair)More information about the Ossm-members mailing list