[Ossm-members] Re: Cpu temp

Ivan Stojmirov stojmir at linux.[REMOVE].net.mk
Fri Feb 13 12:24:29 UTC 2004


Viktor Vojnovski wrote:
> Гледав на сајтот на слободен софтвер македонија (или како и да беше)
> некои скринштови, гноме со некој си аплет кој прикажуваше температура
> (најверојатно на процесорот). Кој аплет? 
> 

Заеби аплети.
Инсталирај си gdesklets (http://gdesklets.gnomedesktop.org/). Лудница 
се. Во нив имаш 10000 сензори за 10000 стварчици.
-- 
If at first you don't succeed, destroy all evidence that proves you tried.More information about the Ossm-members mailing list