[Ossm-members] пак синхронизација

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Feb 13 13:45:58 UTC 2004


Дамјан дај нека се прекине синхронизација со њуз.
Вака ги примам пораките по двапути.. а и онака тие што се претплатени на 
листава неможат да праќаат на њуз директно туку треба да се претплатат и 
на њуз. Не гледам зашто уопште постои синхронизацијата.

-- 
ufo

More information about the Ossm-members mailing list