[Ossm-members] пак синхронизација

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Fri Feb 13 13:04:25 UTC 2004


> Дамјан дај нека се прекине синхронизација со њуз.
> Вака ги примам пораките по двапути.. а и онака тие што се претплатени
> на листава неможат да праќаат на њуз директно туку треба да се
> претплатат и на њуз. Не гледам зашто уопште постои синхронизацијата.

За да тие што незнаат што е њуз или ги мрзи да подесат, барем да видат 
дека и таму се прави некоја дискусија.


-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

          Press every key to continue.
More information about the Ossm-members mailing list