[Ossm-members] пак синхронизација

Riste Pejov richie at macedonia.homelinux.org
Fri Feb 13 16:17:46 UTC 2004


Arangel Angov wrote:

> Дамјан дај нека се прекине синхронизација со њуз.
> Вака ги примам пораките по двапути.. а и онака тие што се претплатени на 
> листава неможат да праќаат на њуз директно туку треба да се претплатат и 
> на њуз. Не гледам зашто уопште постои синхронизацијата.

Kill NNTP!

Скинете го нузот!

Р.More information about the Ossm-members mailing list