[Ossm-members] Re: Cpu temp

Viktor Vojnovski sparks at bob.sledge.team.jm
Fri Feb 13 12:05:32 UTC 2004


На Thu, 12 Feb 2004 22:53:55 +0100, Georgi Stanojevski <> напиша:

> Има гноме аплет за покажување на температура и не на процесорот туку во
> Скопје и Охрид. :)
> 
> А за температура на процесорот барај гугл све во врска со lm-sensors пошто
> мора прво нив да ги проработиш а аплетот ќе ти дојде ваљда сам по себе.

Абе lm_sensors ми работат :)) само неможам аплет да најдам.. Ебати
скопје и охрид :))

-- 
Viktor [sparks et freemail tochka org tochka mk]

What do you despise? By this are you truly known.More information about the Ossm-members mailing list