[Ossm-members] пак синхронизација

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Fri Feb 13 18:27:38 UTC 2004


> > Дамјан дај нека се прекине синхронизација со њуз.
> > Вака ги примам пораките по двапути.. а и онака тие што се
> > претплатени на листава неможат да праќаат на њуз директно туку
> > треба да се претплатат и на њуз. Не гледам зашто уопште постои
> > синхронизацијата.
>
> Kill NNTP!
>
> Скинете го нузот!

не ме убедивте

-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

 The NOC says:
    echo '16i[q]sa[ln0=aln100%Pln100/snlbx]sbA0D4D465452snlbxq'|dc
More information about the Ossm-members mailing list