[Ossm-members] Re: пак синхронизација

Гоце Николов goce at mail.net.mk
Sat Feb 14 00:57:18 UTC 2004


Историчарите веруваат дека во петок, 13 февруари 2004, во 19:27:38 часот
[Гринич +0100] (што е 19:27 каде што живеам јас) Дамјан напиша: 

> не ме убедивте

Јас све што е напишано н групава скокам. Не знам како го прочитав и ова ;)
Озбилно мислам да престанам да ја примам листава.-- 
Гоце
mailto:goce at mail.net.mk
==/==/==/==Полициски таг==/==/==Не поминувај ==/==/==/==


More information about the Ossm-members mailing list