[Ossm-members] локална самоуправа

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Feb 15 15:25:54 UTC 2004


Знае ли некој со новиот закон за локална самопуправа дали на истата и е 
дозволено да решава каков софтвер ќе се користи за нејзините потреби?

-- 
ufo

More information about the Ossm-members mailing list