[Ossm-members] Posetete go linkot

Aleksandar Balalovski@GSS Team gssteam at on.net.mk
Wed Feb 18 18:41:18 UTC 2004


Новица Наков wrote:

>>http://forums.vmacedonia.com/topic.asp?TOPIC_ID=5040 i baram poddrshka
>>tamu, oti ima mnogu luge na koi ne im e jasno sho vsushnost e linuxot i
>>propratnite raboti so nego
>>    
>>
Единствено ја посетив страната поради куртоазија шо би се рекло :) и се 
изненадив колку многу луѓе надвор од ССМ или од оваа листа не знаат ни 
дека Линукс не е конзолски ориентиран оперативен систем, мислат дека е 
тежок, дека нема играње на Кантеро преку Линукс, а некои можеби и мислат 
дека подобро е да си платат 700$$ за тригодишна лиценца :) Како и да е, 
многу ограничен народ видов на таа страна, нема што да им се 
објаснува...само овој ооОоО како и да му е никот подобро зборува, малку 
трезвено, и на крајот, ако им треба помош нека повелат тие на форумот на 
ССМ и онака нема којзнае колкав промет, а и листата е од помош за секој 
почетник а богами и за поспецијализиран корисник...

Ајт..More information about the Ossm-members mailing list