[Ossm-members] локална самоуправа

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Feb 15 14:39:57 UTC 2004


Arangel Angov напиша: 

> Знае ли некој со новиот закон за локална самопуправа дали на истата и е
> дозволено да решава каков софтвер ќе се користи за нејзините потреби?

http://www.mls.gov.mk/ZakonTerOrg.doc
http://www.mls.gov.mk/ZakonGradSk.doc

Еве ти читај. :)

btw, A1 вика (http://www.a1.com.mk/vesti/vest.asp?VestID=29073) дека 
Антикорупциска комисија ќе се бавта со MS-Влада идната недела. Знае некој 
дали тие интервјуа, активности се јавни?-- 
Новица

Live life on the edge but try to stay on topic.More information about the Ossm-members mailing list