[Ossm-members] alsa i sbawe64

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Feb 20 15:05:28 UTC 2004


Дамјан Георгиевски напиша: 

> треба да го кренеш master-от и PCM-от во alsamixer ИИИ треба да ги
> un-MUTE-ираш.

Да, PCM сум го заборавал. Инаку подесувањата во alsamixer се памтат или при 
секое бутирање треба да се местат?

> тоа нема врска со горното, нешто друго е проблемот

Чудно еве сега не се појавува. -- 
Новица

There is no patch for stupidity.More information about the Ossm-members mailing list