[Ossm-members] ISDN modem

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Wed Feb 25 07:26:46 UTC 2004


Абе успеал ли некој да го подигне овој ISDN модем шо го дават од MTnet???
Mandrake 9.2 го гледа со harddrake2, го препознава исправно како ELCON 
NT1+Multi ама неможе да најде модул. Тоа коа е поврзан на USB. Кога е 
поврзан на COM порта ич не го ни гледа. Драјвер не најдов на Google. Дај 
помагајте, мора некој да успеал да го дигне?!
Владо



More information about the Ossm-members mailing list