Re: [Ossm-members] Re: psi 0.9.1 на македонскиЛу

Nikola Kovachevski kovach at bagra.org
Mon Jan 12 16:37:24 UTC 2004


Georgi Stanojevski напиша:

>Кога сме кај psi и windows варијанта. 
>Нели мислите дека ОнНет му ја крши оригиналната ГПЛ лиценца на Џастин од psи
>што го дистрибуира ВИП(http://www.vip.net.mk) само бинарно?

Се извинувам, превид :). Провери ја страната пак...

>Инаку и VIP-ов на ОнНет го користи NSIS како инсталер.

Да, морав да направам своја NSIS скрипта пошто не постои таа на Psi никаде
по интернетов...More information about the Ossm-members mailing list