[Ossm-members] Re: psi 0.9.1 на македонскиЛу

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Jan 17 00:40:26 UTC 2004


Nikola Kovachevski напиша: 

> Да, морав да направам своја NSIS скрипта пошто не постои таа на Psi
> никаде по интернетов...

NSIS скриптата за psi-0.9.1 наскоро ќе се појави на CVS-то на Psi.
Инаку, windows инсталерот за 0.9.1 е и на македонски. Некој може да го симне 
да го проба, и да види дали се е во ред.-- 
Новица

Декриминализирај, регулирај, оданочи.More information about the Ossm-members mailing list