[Ossm-members] MythTV?

InSides insides at mof.org.mk
Mon Jan 26 18:42:17 UTC 2004


Некој да го пробал MythTV? Се обидувам да се натерам себеси да преминам
постепено на Linux програмирање, но некако тешко ми оди... време и се тоа.

Немам баш некое искуство со Linux, и се прашував некој од вас со Hauppauge
или BT848 tuner да го компајлирал или испробал MythTV so MythDVD? Наводно е
добар...
More information about the Ossm-members mailing list