[Ossm-members] Re: MythTV?

Riste Pejov richie at macedonia.homelinux.org
Wed Jan 28 07:55:06 UTC 2004


Riste Pejov wrote:
  > Eric S. Raymond, Eric Steven - Art of Unix Programming
> Advanced Linux Programming (не ми текнува авторот)
> 
> бтв, батали интерпретирани јазици, С е мајка и татко на секој жив 
> оперативен систем и преку 90% од апликациите под Линукс.
> 
> Не се задоволувај со ништо помалку од С/С++.
> 
> Р.

Eric S. Raymond, Eric Steven - Art of Unix Programming
PDF (3.8 M) -> 
(http://macedonia.homelinux.org/riste_pejov/docs/Art_of_Unix_Programming_(2003).pdf)
HTML -> http://www.catb.org/~esr/writings/taoup/html/index.htmlMore information about the Ossm-members mailing list