[Ossm-members] Re: курсеви за линукс

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Jan 30 14:59:55 UTC 2004


Новица Наков напиша:

>Некој си центар за компјутери La Vista вика имал курсеви за linux. Знае 
>некој кои се овие?
>  
>

И Alexandria нуди курсеви за linux, веќе одамна...
Ла виста првпат слушам, незнам.


-- 
ufo

More information about the Ossm-members mailing list