[Ossm-members] Re: курсеви за линукс

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sat Jan 31 01:29:55 UTC 2004


На 30 јан 2004 (петок), Arangel Angov напиша:

> >Некој си центар за компјутери La Vista вика имал курсеви за linux. Знае 
> >некој кои се овие?
> > 
> И Alexandria нуди курсеви за linux, веќе одамна...
> Ла виста првпат слушам, незнам.

Па и Игор (ПцИнфо) нели има курсеви за Линукс кобајаги огласи, ама не се 
пофалил дека почнале.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list