RE: [Ossm-members] Re: Сајт на денот во денешно " Време" - Македонски Линукс

Vasko Mitanov vaskom at mail.com.mk
Thu Jul 1 10:04:57 UTC 2004


> Да сумирам: текстот во Време е дефинитивно недобронамерен, не само
> спрема нас туку и спрема читателите. Искрен и чесен обид да се помогне
> на заедницата во никој случај не треба така лошо да се претстави пред
> понеупатените (читателите), кои се и потенцијални членови на истата таа
> заедница.

Се согласувам потполно со тебе. Со истиот човек и на багра сајтот
сме имале доста конфликти и во секој случај јас сум голем противник на тоа
да таков гомнојадец биде поканет да биде член на организацијата.
More information about the Ossm-members mailing list