[Ossm-members] Re: Dozvolite da ve zbrlavime

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Fri Jul 2 11:02:06 UTC 2004


На 02 јул 2004 (петок), savica at mt.net.mk напиша:

> кој интернет провајдер, нуту за пренос на податоци. 

Абе ајде "пренос на податоци"? За интернет провајдери јасно ми е како ќе го
ограничат ама како ќе речат да не тарифира "пренос на податоци"? Факс,
дајл-уп со другарче?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list