[Ossm-members] Re: Dozvolite da ve zbrlavime

Darko Nikolovski darkon at npk.com.mk
Fri Jul 2 11:34:54 UTC 2004


Georgi Stanojevski wrote:

>На 02 јул 2004 (петок), savica at mt.net.mk напиша:
>
>  
>
>>кој интернет провајдер, нуту за пренос на податоци. 
>>    
>>
>
>Абе ајде "пренос на податоци"? За интернет провајдери јасно ми е како ќе го
>ограничат ама како ќе речат да не тарифира "пренос на податоци"? Факс,
>дајл-уп со другарче?
>
>  
>
Ако гледаш така, тогаш треба да дефинира што е пренос на податоци. Дали 
тоа значи дека несмеам ни гласовно да кажам нешто битно што би можело да 
се смета како податок?
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: darkon.vcf
Type: text/x-vcard
Size: 355 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20040702/a4caa21b/attachment.vcf>


More information about the Ossm-members mailing list