[Ossm-members] Kritika

Blagoja Gjakovski agitator at bagra.org
Fri Jul 2 17:05:26 UTC 2004


Дечки, морам малку да ве искритикувам....
Ме заболе кур дали Македонски телекомуникации ја покачиле цената или
дали Северина се ебела со некој си шупак.
Оваа мејлинг листа е наменета за GNU/Linux корисници и има точно
одредена намена.
Не забегувајте и не праќајте глупави мејлови што немаат врска со
групава.

Поздрав,
Баже
--
agitator[@]bagra.org
http://agitator.curvedspaces.com/More information about the Ossm-members mailing list