[Ossm-members] Kritika

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Sun Jul 4 17:04:00 UTC 2004


Blagoja Gjakovski wrote:

>Дечки, морам малку да ве искритикувам....
>Ме заболе кур дали Македонски телекомуникации ја покачиле цената или
>дали Северина се ебела со некој си шупак.
>Оваа мејлинг листа е наменета за GNU/Linux корисници и има точно
>одредена намена.
>Не забегувајте и не праќајте глупави мејлови што немаат врска со
>групава.
>  
>
Ииииихааааааааа!! То мајсторееееееее...... :) Ти сигурно имаш aDSL :)
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: gssteam.vcf
Type: text/x-vcard
Size: 691 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20040704/fb303bb8/attachment.vcf>


More information about the Ossm-members mailing list