[Ossm-members] Re: SFD во Македонија

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Jul 5 10:26:51 UTC 2004


На 03 јул 2004 (сабота), Arangel Angov напиша:

> - набавка и режење на цедеа со TheOpenCD
> - превод на TheOpenCD (не е многу)

Да се распраша некој(со флет интернет) како се билда цедето за да може 
да ги вметнеме барем некои од програмите што се преведени во самиот програм
а не во extra директориум?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list