[Ossm-members] Re: SFD во Македонија

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Tue Jul 6 07:42:52 UTC 2004


Georgi Stanojevski wrote:

>На 03 јул 2004 (сабота), Arangel Angov напиша:
>
>  
>
>>- набавка и режење на цедеа со TheOpenCD
>>- превод на TheOpenCD (не е многу)
>>    
>>
>
>Да се распраша некој(со флет интернет) како се билда цедето за да може 
>да ги вметнеме барем некои од програмите што се преведени во самиот програм
>а не во extra директориум?
>  
>
Јас имам Fat Интернет ама ќе прашам :) Се зезам, имам аДСЛ, кажете само 
што поконкретно. Тоа само, како се билда ЦД-то откако ќе се преведат 
стринговите во XML-oт?

Поздрав
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: gssteam.vcf
Type: text/x-vcard
Size: 705 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20040706/8bd5bf0f/attachment.vcf>


More information about the Ossm-members mailing list