[Ossm-members] Re: Re: SFD во Македонија

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Jul 6 19:01:09 UTC 2004


На 06 јул 2004 (вторник), Aleksandar Balalovski напиша:

> Јас имам Fat Интернет ама ќе прашам :) Се зезам, имам аДСЛ, кажете само 
> што поконкретно. Тоа само, како се билда ЦД-то откако ќе се преведат 
> стринговите во XML-oт?

Ќе средам јас.
-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list