[Ossm-members] beta prevod na Nvu

novica at bagra.org novica at bagra.org
Fri Jul 9 05:59:47 UTC 2004


Ми успеа да ги брцнам теглите од ова во оние преводите од
мозила и се преведе. :) Кој сака нека го проба пошто мене
нешто ми е рикната архивата со Нву-то. Претпоставувам дека
ќе треба да се чепка нешто во chrome.rdf за да проработи. И
валјда она -contentLocale..... треба да заврши работа.

Нву нели беше frontpage-like уредувачот базиран на
Composer-oт на Мозила.

http://nvu.com/download.html

XPI-то:
http://softver.org.mk/novica-files/mozilla/nvu-0.3-mk-MK.xpi


-- 
Новица
More information about the Ossm-members mailing list